Servicii salarizare si administrare personal

Serviciile de salarizare si administrare personal sunt efectuate de catre personal specializat, coordonat direct de catre managementul companiei.

Preluam responsabilitatea emiterii tuturor documentelor implicate in relatiile de munca, atat in relatia cu ITM si sau al altor autoritati competente, cat si in fata angajatilor tai, pentru eliberarea de acte si adeverinte.

Astfel, externalizarea serviciilor de salarizare si administrare personal vin la pachet cu multiple beneficii, precum economia de timp si resurse, transparenta, conformitate, adaptabilitate si optimizare a resurselor, dar si eliminarea erorilor si scaderea costurilor.

despre capital social

Servicii salarizare si administrare personal

Cum pot externaliza serviciile de salarizare si administrare personal?

MCR Consult impartaseste experienta si cunostintele in domeniul fiscal dar si experienta aplicarii practice a cunostintelor.

Astfel, ne poti contacta la telefon sau prin email si un consultant MCR Consult te va ajuta sa iei decizia cea mai buna pentru compania ta, in functie de nevoile acesteia.

Transferul responsabilitatilor se poate face imediat, iar consultantii MCR Consult te vor ajuta sa predai documentele necesare transferului.

servicii infiintare punct de lucru

TE-AI CONVINS?

Contacteaza un consultant MCR Consult pentru mai multe informatii

SUPORT SI IMPLICARE

PENTRU CLIENTII NOSTRI