Servicii contabilitate online

Serviciile de contabilitate online te scapa de griji, printr-un sistem de comunicare simplu, prin care poti pune la dispozitie contabililor nostri documentele lunare.

Prin incarcarea facturilor in sistemele MCR Consult, vei pune la dispozitie documentele aferente lunii anterioare si totodata vei avea o arhiva online al acestor documente, pe care o vei putea accesa oricand. 

Astfel vei putea beneficia de o echipa de contabili, la preturi incepand de la 150 lei pe luna si poti scapa de depunerea declaratiilor la sediile ANAF.

 

despre capital social

Servicii de contabilitate online

Contabilitate online si nu numai

Seriozitate, profesionalism si incredere. Acestea sunt calitatile care descriu cel mai bine sistemul nostru de valori. Prin gama diversificata si completa de servicii urmarim sa acoperim toate solicitarile si asteptarile clientilor nostri. Receptivi la evolutia pietei, ne adaptam mereu realitatii din domeniu, astfel incat sa devenim mai competitivi.

Poti imbina serviciile de contabilitate cu restul serviciilor pe care ti le punem la dispozitie, precum consultanta fiscala sau serviciile de salarizare si administrare personal, astfel incat tu sa te poti focusa pe partea de dezvoltare a afacerii.

servicii infiintare punct de lucru

PACHETE CONTABILITATE

Alege unul dintre pachetele MCR Consult, in functie de nevoile tale

BRONZE

         1-10 documente contabile              de achizitie

1 extras de cont

fara salariati

150 lei / luna

SILVER

11-25 documente contabile

1 extras de cont

fara salariati

 

300 lei / luna

GOLD

26-50 documente contabile

1 extras de cont

1-2 salariati

 

500 lei / luna

VIP

de la 50 documente contabile

de la 2 extrase de cont

de la 3 salariati

Consultanta financiar contabila, fiscala si juridica

incepand cu
600 lei / luna